Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unir la Rambla i la Plaça Penedès

La Rambla de Sant Francesc i la Plaça Penedès han de quedat connectades un cop finalitzin les obres d’urbanització de la zona

En aquests moments s’està finalitzant la primera fase de la urbanització de la Rambla de Sant Francesc, que ha de consistir en les properes setmanes en acabar de cobrir amb terra la superfície de l’aparcament soterrat i procedir a plantar el nou arbrat i col·locar el nou mobiliari en aquesta zona. El regidor d’urbanisme, Aureli Ruiz, comentava que son uns treballs que també afectaran la Plaça Penedès, ja que la intenció és millorar la connexió entre aquesta i la Rambla de Sant Francesc. En aquests moments s’han instal·lat unes valles que han de permetre fer els treballs necessaris per que desapareguin per exemple les cadenes i pilones que fins ara han estat delimitant l’espai tant de la Plaça Penedès com de la Rambla.

Ruiz ha comentat que el termini per acabar aquesta primera fase seria d’un mes; per tal de completar el retorn de la circulació de vehicles al seu traçat original i delimitar els perímetres de la Rambla i de la Plaça Penedès.<br />En aquests moments s’està en procés de fer l’adjudicació de la segona fase, que servirà per renovar tots els paviments, també els dels laterals de la Rambla i arribant fins a la fonts dels alls.

Aureli Ruiz ha parlat també d’una tercera fase que es vol estudiar i que hauria de servir per allargar la reforma des de la font dels alls fins el carrer de Sant Bernat. Ha reconegut però que encara està en estudi per veure de quina manera s’actua sobre la mobilitat de les persones i la dels vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: