Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Susanna Mèrida és la candidata a l’alcaldia del PSC de Sant Sadurní

Susanna Mèrida es consolida com a candidata a l’alcaldia del PSC a Sant Sadurní i es compromet a treballar més a prop de la ciutadania.

La regidora a l’Ajuntament de Sant Sadurní Susanna Mèrida ha quedat ratificada com a alcaldable del PSC a les properes eleccions municipals. Mérida, psicòloga de 34 anys, va obtenir el suport de l’assemblea celebrada dilluns amb 25 vots a favor, quatre abstencions i un vot en contra. Però l’assemblea no va comptar amb la presència de qui havia estat el cap de llista i l’alcaldable fins al moment, Salvador Domènech, ni dels regidors que li donen suport. L’elecció de Mèrida com a candidata a l’alcaldia de Sant Sadurní ja va provocar divergències entre els mateixos regidors socialistes quan es va anunciar, a principis del mes de febrer. Ara, un cop escollida definitivament, es produiran canvis a l’executiva local del partit. Uns canvis que es donaran a conèixer la setmana vinent, després que els integrants de l’executiva es reuneixin.<br />Susanna Mèrida s’ha presentat davant dels mitjans de comunicació aquest migdia en una roda de premsa que s’ha fet a la seu de Vilafranca. Estava acompanyada per la secretària d’organització de la Federació X Mila Arcarons i el secretari de política municipal Cisco De La Cruz.<br />Mèrida també ha parlat de les divergències entre els socialistes de la capital del Cava. <br />Ha reconegut i agraït la tasca de Salvador Domènech al capdavant de l’oposició del consistori durant aquests anys i ha explicat que compta amb ell i els regidors que li donen suport fins al final del mandat.
Susanna Mèrida també ha remarcat el seu projecte, caracteritzat per buscar la proximitat amb la gent. Vol que els socialistes comencin a trobar-se amb entitats, associacions de veïns i col·lectius juvenils perquè la gent els senti propers.

Pel que fa a Salvador Domènech, està previst que dimarts a tres quarts de sis comparegui a l’ajuntament de Sant Sadurní en roda de premsa per explicar els motius pels quals no va assistir a l’assemblea del 29 de març. També està previst que parli de les dimissions que han presentat quatre dels membres de l’anterior executiva i del funcionament futur del grup municipal del PSC. Sobre les dimissions, Mila Arcarons ha dit que Domènech, els regidors Xavier Rodríguez i Ramon Secanell i el secretari de comunicació del PSC a Sant Sadurní Roger Mauricio abandonen els càrrecs a l’executiva, el qual no vol dir que deixin de treballar en la seva tasca a l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: