Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe encara no informa de l’ampliació d’horaris els caps de setmana, a un dia perquè entrin en vigor

La de Vilafranca del Penedès és una de les sis estacions on s’atura el tren al seu pas per la nostra comarca. Abans de tancar edició de l’informatiu, aquest migdia, la companyia ferroviària no havia informat de les millores en el servei a la línia R-4, la que passa per l’Alt Penedès.

Si ho recordeu, ara fa tres setmanes el govern de la Generalitat va anunciar que entre els canvis i noves mesures arran del traspàs de rodalies, s’incrementaria a partir del primer cap de setmana de març l’horari de la freqüència de pas. La novetat és que afecta als caps de setmana i dies festius. Si fins ara els usuaris tenien només un tren cada hora cap a Vilafranca i Sant Vicenç de Calders, des d’aquest dissabte, en tindran un cada mitja hora. Això vol dir que l’horari dels dies feiners s’estén també ara els dissabtes, diumenges i festius. Des de Vilafranca del Penedès surt cap a la capital catalana un tren a l’hora i quinze minuts i un altre a tres quarts.

Si bé els canvis es produiran en un dia, a hores d’ara a les estacions de la nostra comarca no hi ha informació al respecte. Ni s’han penjat els nous horaris ni la megafonia en diu res.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: