Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa ha celebrat els 15 anys a Vilafranca amb activitats a l’aire lliure dissabte a la plaça de Santa Maria

Al llarg del cap de setmana La Xarxa ha dut a terme diverses activitat a Vilafranca per tal de celebrar els 15 anys d’existència. Concretament dissabte a la tarda a la plaça de Santa Maria es van instal·lar jocs i inflables per a tota la família.

Des de primera hora, a 2/4 de 6 de la tarda, van ser força els petits i joves que van gaudir dels inflables i dels diversos jocs que hi havia a disposició. De fet, una activitat que servia per commemorar aquests 15 anys però al mateix temps per continuar amb les seves accions de cada mes que els porten a oferir espectacles els primers diumenges de mes a Cal Bolet.<br />Des de la Xarxa, Isabel Fuentes mostrava la seva satisfacció tant per els quinze anys passats com per el funcionament de la temporada actual. Destacava la bona acollida que ha tingut la dobles sessió d’espectacles els diumenges al matí i a la tarda.
Diumenge precisament la Xarxa va oferir el seu espectacle d’aquest mes de març, "Entre pinces", a càrrec de la companyia Solfacirc. Es tracta d’un espectacle de circ d’interior, certament diferent al què habitualment ofereix la mateixa Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: