Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diada de Sant Fèlix es classifica per la Gran Final de la Festa Favorita dels Països Catalans amb el 75% dels vots

La diada de Sant Fèlix es va imposar, finalment, amb un 75% dels vots en la semifinal en què també competien la Festa de les Enramades d’Arbúcies, l’Aplec del Cargol de Lleida i les Festes de Sant Antoni de Mallorca.

Dissabte era l’últim dia perquè els oients del programa “Mans” de Catalunya Ràdio poguessin votar per les 3 candidatures que, juntament amb Vilafranca, competien per la fase final d’aquest programa.<br />El resultat es va fer públic durant l’emissió del programa “Mans” del passat dissabte 27 de febrer. En les properes setmanes hi haurà dues semifinals més en què es decidiran les dues finalistes que competiran amb Vilafranca per la recerca de la festa favorita. La Gran Final serà el proper 17 d’abril.<br /> <br />El programa “Mans” s’emet els dissabtes, de 6 a 8 del matí, i els diumenges, de 2/4 de 7 a 8 del matí.
Per votar es pot trucar durant l’emissió del programa, al 93 201 74 74 o bé les 24 hores del dia al contestador automàtic del programa "Mans" 93 414 41 66; i també es pot enviar un correu a <a href="mailto:"></a>; o escriure al Facebook del programa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: