Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Plensa exposa la seva obra gràfica a Palma XII

Després de quinze anys, Jaume Plensa torna a exposar de forma individual a la galeria Palma XII, aquesta vegada amb una selecció de la seva obra gràfica més recent.

<br />L’exposició apropa a l’obra gràfica més recent de Jaume Plensa, caracteritzada en bona part, per la presència combinada d’imatge i text. Per una banda, les imatges mostren rostres de persones anònimes de diferents races i edats, que l’artista ha allargat lleugerament per sublimar la seva presencia. Per l’altre, els texts constaten l’obligada participació de l’espectador i l’importància i rellevància que la lletra, la paraula i la literatura tenen als seus treballs. <br />Completa l’exposició, una selecció de litografies pertanyents a un projecte relacionat amb la música, llenguatge universal present també en moltes instal·lacions de l’artista. <br />La directora de la galeria Palma XII Pilar Carbonell ho resumia.
Escultor de formació, Plensa és considerat com un dels artistes espanyols amb més projecció internacional i al llarg de més de trenta anys ha desenvolupat una elaborada i personal producció que inclou a més d’escultura, dibuix, obra gràfica, llibres d’artista, escenaris i vestuaris per òpera i teatre o instal·lacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: