Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs Vilafranca Digital ja ha començat en la seva novena edició

El cap de setmana passat es donava el tret de sortida d’una nova edició d’aquest concurs que pretén ajudar a conèixer la vila a través de les seves façanes i especialment de detalls que sovint pel fet de veure’ls sovint no els prestem atenció.

<br />Com sempre hi ha dos nivells, el sènior i el júnior. El primer és per tots aquells qui ja han participat en edicions anteriors i han assolit el nivell d’excel·lència, mentre que la resta ho fan en la categoria júnior. Durant 9 setmanes s’aniran succeint les proves d’aquest concurs, que enguany tindrà com a premi una imatge panoràmica del "ball de foc del Drac i diables a la plaça de Jaume I del dia 29 d’agost".<br />L’organitzador del concurs, el Joan Boada, animava a tothom a participar-hi, especialment a aquells que no ho han fet mai.

Boada destacava també que el concurs és una bona manera de conèixer els racons de la vila d’una forma divertida.

Com a novetat d’aquest any, l’organització ha previst una trobada amb els participants pel dimecres que ve a l’Arxiu Històric Comarcal, i adreçada principalment a aquells que hi participen per primera vegada. Es pot trobar més informació d’aquest concurs a través del web www.xtec.cat/vilafrancadigital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: