Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des de la setmana passada l’Ajuntament de Vilafranca ofereix el servei de càtering social a persones amb necessitats alimentàries

Aquesta iniciativa, que es va aprovar dintre de les mesures municipals davant la situació de crisi, ja és una realitat. El càtering social consisteix en la provisió d’uns àpats a persones i/o famílies que, com a conseqüència de la desocupació o d’altres dificultats específiques, necessiten suport i són derivades pels professionals dels Serveis Socials municipals.

En principi, una primera fase de la prestació d’aquest servei -fins a finals de juny- es compagina amb la feina i la formació del Mòdul de Cuina de la Casa d’Oficis Entorn Penedès que es desenvolupa a la Fassina, concretament a la cuina de l’Alberg Municipal de Joventut. Els 8 alumnes treballadors d’aquest mòdul, amb la direcció de la seva docent i el suport d’una ajudant de cuina prepararan els àpats destinats a les persones beneficiàries els dies laborables. Així ho comentava el responsable del Servei de Foment de l’Ocupació, Fernando de León.
De León especifica que son els Serveis Socials de l’Ajuntament els qui deriven les persones que tenen dret a usar aquest càtering social, i en aquests moments comentava que s’ofereixen uns 25 dinars diaris.

Els àpats s’elaboren a la cuina de l’Alberg municipal, i s’han d’anar a recollir també a les instal·lacions de l’Alberg, a tocar de la zona esportiva de la vila.<br />Un cop finalitzat aquest projecte de la Casa d’Oficis, s’avaluarà el desenvolupament d’aquesta primera fase del servei de càtering social per definir-ne el funcionament de cara al futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: