Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenquen les parelles tecnològiques

Les parelles tecnològiques impulsades per la Regidoria de la Gent Gran comencen amb èxit.

Vilafranca ha iniciat ja el projecte de les parelles tecnològiques, una iniciativa que fa que gent gran i gent jove s’ajunti per parelles per tal que els grans aprenguin a fer servir les noves tecnologies d’una manera amena i fàcil. Els avis i àvies que tenen dificultats per a fer anar el telèfon mòbil o per navegar per internet han trobat ja la seva parella tecnològica i aviat es posaran a treballar. Cada parella queda com li va millor i poden trobar-se als domicilis particulars o als espais cedits a tal efecte: les instal·lacions de Vilafranca Virtual, les de l’Associació de Veïns de Poble Nou i les de l’Associació magribina La Llum del Nord. Aquesta darrera ha estat una peça clau per al desenvolupament del projecte perquè molts dels joves que hi participen pertanyen a l’associació. D’aquesta manera, les parelles tecnològiques, a més de ser intergeneracionals són interculturals. El regidor de la gent gran Fernando García destacava aquest aspecte i el fet que el projecte ajudarà els avis a exercitar la memòria.
A banda de joves magribins, també hi ha una noia italiana, un noi equatorià i un parell de noies catalanes.<br />El regidor es mostra convençut que les vuit parelles que s’han format seran moltes més en el futur. Sobretot perquè no són classes sinó que es tracta d’estones compartides i flexibles.

Les parelles es trobaven ahir a la tarda per primer cop a les instal·lacions de la Regidoria de la Gent Gran, al carrer Vidal del centre de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: