Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La millor tapa d’aviram de la Fira del Gall

El restaurant Trefí guanya el reconeixement per la millor tapa d’aviram de la Fira del Gall.

La mostra de tapes d’aviram de la fira del gall s’està consolidant plenament gràcies a la bona resposta del públic i a la participació dels restaurants de la comarca. En la segona edició de la mostra, es van repartir un miler de tapes que van servir per potenciar l’enogastronomia penedesenca entre els mateixos penedesencs però també entre gent de fora de la comarca. El fet d’allargar l’horari va ser un encert, tal com comenta la regidora de Comerç i Turisme Dolors Rius, perquè va permetre arribar a més gent.<br />
Des del gremi d’hosteleria, la seva presidenta Dolors Pons, també parlava de la consolidació de la mostra i de la bona qualitat de les tapes presentades.<br />Alguns representants dels restaurants participants a la mostra de tapes es van reunir aquest dimarts a la seu del Patronat de Comerç i Turisme per conèixer el resultat del concurs a la millor tapa d’aviram. Durant la fira, la gent va dipositar el seu vot en una urna i va decidir que la millor tapa era el ravioli cruixent de pasta fresca farcit d’ànec confitat amb salsa de trompetes de la mort del restaurant Trefí, que va rebre el diploma acreditatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: