Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern considera que la demanda del PSC de ple extraordinari per debatre no te gaire sentit i que cal parlar del pressupost

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor d’Hisenda, Aureli Ruiz, han fet aquest matí una roda de premsa per tal d’exposar el posicionament de l’equip de govern en el tema del pressupost municipal; i en relació a la demanda del grup socialista de celebrar un ple extraordinari per parlar de la situació econòmica global, buscant solucions a nivell municipal.

Ruiz considera que la intenció del PSC de celebrar un ple extraordinari per debatre les seves propostes no te gaire sentit, i què el que cal és parlar-ne en una taula de pressupost amb l’equip de govern per aportar, com han fet la resta de grups.
Des de l’equip de govern consideren que l’audiència pública que es va fer ahir al vespre tenia tot el sentit, ja que es va presentar un document pràcticament definitiu. La intenció, com remarca Ruiz, era explicar la proposta a la ciutadania per tal que es puguin fer arribar els suggeriments que considerin necessaris. I per això cal fer-ho amb temps suficient, i no una setmana abans del plenari com feia l’anterior equip de govern. En cas que es donessin canvis molt importants, sí què caldria tornar a fer una nova audiència pública.

El regidor d’hisenda recordava que els diferents grups municipals tenien des de finals d’any la proposta de pressupost que fa l’equip de govern; i que alguns d’ells ja els havien fet arribar consideracions i apunts per tal que fossin estudiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: