Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor vilanoví Toni Albà parla del seu darrer espectacle

El Casal acollirà dissabte la representació de l’obra de teatre "El Messies", amb els actors Fermí Fernandez i Toni Albà. Precisament aquest darrer ha estat entrevistat aquesta setmana al magazine de Ràdio Vilafranca Plaça Penedès, per parlar tant d’aquesta obra com de la seva carrera en general.

Pel que fa a la representació de dissabte a la nit, Albà comenta que es tracta d’una obra que pretén oferir una visió diferent de la història del Messies, centrada en l’humor del teatre de l’absurd anglès.
El mateix Albà reconeix que la principal excusa és fer riure, compara la representació amb uns pastorets.

L’entrevista, que també va ser enregistrada per Penedès Televisió, es podrà veure el proper dilluns a 2/4 de 4 de la tarda. En ella Albà fa un repàs també de la seva trajectòria, des dels seus inicis, fins a l’actual presència televisiva en programes com ara el Polònia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: