Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tradicional fira d’artesans de les festes de Reis s’ha traslladat a la Rambla de Nostra Senyora, i nota també la crisi, amb menys vendes

Des de dissabte i fins avui dilluns, aquesta fira d’artesans ofereix al llarg de la Rambla Nostra Senyora els seus productes.

Organitzada pel Col·lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors de l’Alt Penedès, pretén oferir en aquestes dates una alternativa per adquirir peces d’artesania en ceràmica, cuir, punt, pasta de paper o d’altres.<br />De fet però, per a molts d’aquests artesans la mostra és una bona oportunitat per donar a conèixer la seva feina, i poder recollir encàrrecs per més endavant.

De fet, en aquesta fira també s’ha deixat notar la crisi. Els paradistes reconeixen que aquest any han notat una davallada en les vendes, i fins i tot tenen la sensació que hi ha menys gent que s’hi acosta a preguntar.

La majoria dels artesans, brocanters i pintors que participen en aquesta mostra son ja habituals dels mercats d’artesans que es fan a la capital de l’Alt Penedès, com per exemple el que es fa el segon diumenge de mes al centre de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: