Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Riera és el guanyador del premi de poesia Oriol Rossell dels Castellers de Vilafranca

Dissabte la colla dels Castellers de Vilafranca va fer públic el veredicte dels seus premis literaris. En primer lloc es va fer el lliurament dels premis del concurs de literatura infantil "Aleta", que segons els organitzadors any a any va creixent en participació però també en nivell.

A banda, es va fer també el lliurament dels premis de poesia castellera i premi de poesia Oriol Rossel, que arriben a la seva desena edició.<br />En aquest cas el guanyador ha estat Josep Riera, procedent del Lluçanès, amb un poemari que s’articula en tres parts i que explica un dia des del terrat de casa.
Des de la comissió organitzadora, Albert Carrasco recordava que els Castellers de Vilafranca són la única colla castellera que organitza tres concurs literaris. El fet de comptar amb la participació de poetes d’arreu del territori català, i que sigui un premi de categoria mitjana que es troba entre els més ben valorats, era un fet destacat per Carrasco.

La publicació de l’obra guanyadora és un al·licient se’ns dubte important també per els participants, com destacava Josep Riera en el parlament que va fer després de rebre el guardó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: