Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joguines estrella per la campanya de reis

Els jocs de taula televisius, videojocs i consoles i joguines educatives estan molt presents aquest any a les cartes als reis.

Els carrers del centre de Vilafranca presenten un aspecte força atapeït aquests dies previs al sis de gener, dia de reis. Les compres d’última hora sempre són necessàries i, per això, els establiments han optat per obrir tant dissabte com diumenge.<br />A les botigues de joguines han anat de bòlit i han pogut copsar quins són els productes que més es demanen a les cartes adreçades a ses Majestats els reis mags d’Orient. Des de Ca La Madrona, l’Antònia Bonell apuntava que els jocs de taula basats en programes televisius han tingut molt bona sortida, igual que altres productes que estan de moda entre els nens i nenes, com els Gormitti, i una nina que comercialitzen exclusivament a les seves botigues.

També els videojocs i les consoles són, sense dubte, un dels regals estrelles, com ve sent habitual. Les novetats de la Wii o la Play Station segueixen sent demandes quotidianes a les botigues especialitzades.<br />Però, una altra possibilitat és optar per joguines educatives. A la botiga especialitzada en aquest tipus de productes Rodabol, han venut moltes pissarres i també trencaclosques. Núria Salvador comentava a més que han notat una mica la crisi.

Sembla que les joguineries sí que han notat una lleugera davallada de les vendes però, durant les festes de Nadal, han pogut recuperar-se. El que sí es constata és el fet que les compres nadalenques han començat més tard que altres anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: