Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició de la secció de Belles Arts

La secció de Belles Arts del Casal acomiada el 2009 i inicia el nou any amb una exposició al vestíbul de La Societat La Principal.

Una vintena d’artistes de la secció de Belles Arts del Casal ha ofert les seves obres per a l’exposició que hi ha instal·lada aquests dies al vestíbul de La Societat la Principal. Es tracta d’una vintena de quadres que recullen estils molt diferents i que han estat elaborats per les persones que treballen i evolucionen com a pintors als espais de la secció de Belles Arts de l’entitat vilafranquina.<br />La varietat que es mostra a l’exposició és una prova de la filosofia de la secció, que deixa llibertat als seus artistes perquè experimentin i trobin quin és realment el seu estil.

La secció aposta per l’experimentació oferint també als artistes la possibilitat de compartir classes amb professionals de la pintura. Per exemple, aquest curs passat, Ruiz Oliva, Fèlix Plantalech i August Rosell han ensenyat les claus de les tècniques que fan servir per a crear les seves obres.<br />A la secció estan oberts a tothom. De manera que si algú té interès en desenvolupar la seva passió per la pintura, s’hi pot adreçar, encara que les seves nocions siguin molt bàsiques o, fins i tot, nul·les.

La mostra de quadres de la secció de Belles Arts del Casal estarà activa fins a mitjans d’aquest mes, amb la possibilitat que sigui prorrogable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: