Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’executiva altpenedesenca de Reagrupament

Jaume Claramunt encapçala l’executiva comarcal de Reagrupament a l’Alt Penedès amb l’objectiu d’avançar fermament cap a la independència.

Independència i democràcia són les dues paraules que funcionen com a eslògan per a Reagrupament. Aquesta tarda s’ha presentat públicament l’executiva comarcal d’aquesta associació a l’Alt Penedès. Es tracta d’una executiva de nou persones encapçalada per Jaume Claramunt, com a coordinador comarcal. Claramunt és empresari i està vinculat a la Comissió 11 de setembre, entre altres entitats de caire independentista. Ell ha estat l’encarregat de resumir els objectius d’aquesta presència oficial a la nostra comarca de Reagrupament. En resum, es tracta d’avançar de forma ferma cap a l’independentisme i avançar també en la regeneració democràtica per evitar que sempre siguin els mateixos els qui ocupin els càrrecs polítics. De fet, Reagrupament sorgeix precisament de la desafecció per part d’alguns col·lectius respecte el poc compromís dels partits pel que fa a la independència. L’objectiu final de Reagrupament és aconseguir una majoria suficient al Parlament de Catalunya per proclamar la independència.

Des del punt de vista de l’executiva comarcal, els ciutadans han de veure que la independència és la única solució als problemes que té Catalunya i per això treballaran.

 

L’executiva està integrada, a més de per Claramunt, per Montserrat Badia com a secretària i Cristóbal Treviño com a tresorer. La resta de components no tenen càrrec assignat i tampoc s’han distribuït les tasques perquè Reagrupament funciona de manera assembleària. La resta d’integrants són Carles Mercder, Albert Vidal, Joan Borrut, Lluís Pons, Xavier Pedrerol i Marc Esteve. Aquests dos darrers no van poder assistir a l’acte de presentació.<br />El procés que seguirà Reagrupament serà treballar en les diverses executives fins al 21 de març, quan es preveu una assemblea en què l’associació escollirà els seus representants per començar la seva campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: