Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó dels Diables dóna inici a les festes de Sant Raimon 2010

El teatre municipal Cal Bolet es va omplir ahir a la nit per assistir al pregó de les festes d’hivern de Vilafranca. Es tractava del primer acte de les festes de Sant Raimon que es feia el dia del co patró.

Els Diables de Vilafranca van ser els encarregats de pronunciar-lo i, de fet, va ser una mena d’obra de teatre en què dos integrants de la colla havien d’anar a buscar el sant per tot arreu. Una aventura que els portava a trobar-se amb altres personatges i altres sants fins que finalment topaven amb el sant que buscaven.<br />
El pregó va comptar amb moments musicals i amb la participació de bona part de la colla. Va fer riure el públic i va satisfer els membres de la coordinadora de les festes, que van considerar un gran encert haver-los proposat assumir aquesta responsabilitat.

Per la seva part, des dels Diables apuntaven que senzillament havien fet el que els havien demanat.

El pregó donava d’aquesta manera inici a les festes d’hivern de Vilafranca, que s’allargaran fins al 23 de gener.

 

Avui, la cita és a dos quarts de nou a l’Escorxador per iniciar la ruta de bars. I, a les deu de la nit, es fa a Cal bolet el soparet de l’euro. Demà dissabte hi haurà una conferència a les dotze del migdia a l’associació de veïns del Molí d’en Rovira titulada "El nostre veí del Marroc" i una a les cinc de la tarda al pati de l’Escola Estalella i Graells sota el títol "Paintball? Softball? Per què no Nerf?". Al vespre, a les vuit a l’Auditori, tindrà lloc un concert amb Romesco i Estel Roig. A les nou, a l’església de la Trinitat, també es farà un concert de cant coral amb el cor Xamusia, la coral Amics del cant i la coral infantil El petit vailet, sota la direcció de Pere Lluís Biosca. Les festes continuaran diumenge amb més actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: