Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diverhivern acaba amb una valoració positiva

El Diverhivern acaba amb una valoració positiva i un nombre de participants similar al de l’any passat.

L’espai de joc i diversió que organitza l’Ajuntament de Vilafranca durant les festes de Nadal ha arribat ja a la seva fi. Aquest any s’ha tornat a celebrar a l’Escorxador, dividit en diversos espais que corresponien a les diverses franges d’edat. La mitjana de participants al Diverhivern ha estat semblant a la de l’any anterior, rondant els 250 infants i sense comptar els acompanyants.<br />La responsable del Diverhivern, Eva Milles, comentava que el temps ha jugat una mala passada alguns dies, com ara avui, però que tot i així han mantingut una bona participació.

Milles destacava precisament el fet que grans i petits comparteixen aquest espai de jocs no només entre ells sinó també amb la resta de famílies.<br />D’altra banda, des del punt de vista dels monitors que treballen al Diverhivern, l’experiència ha tornat a ser molt positiva. Sobretot perquè hi ha jocs i propostes per a tothom.

El Diverhivern ha comptat, com és habitual, amb la participació d’entitats i associacions de la vila, la visita del Patge Raimon, la possibilitat de patinar a la pista de gel i moltes altres activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: