Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CNL Alt Penedès Garraf obre les inscripcions per fer cursos de català

El 10 de febrer, el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf obrirà el període de matriculació per apuntar-se als cursos de català per a adults corresponents al segon quadrimestre.

A partir d’aquest dia, els antics alumnes s’hi podran inscriure. En canvi, les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística i que ara s’hi vulguin inscriure -sigui en la modalitat presencial o a distància -, abans de formalitzar la matrícula han de fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Aquestes proves es faran a partir del dimecres que ve i prèviament cal demanar dia i hora al Servei de Català, al carrer de Pere el Gran, 32, telèfon 93 890 61 79. Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 16 de febrer ja podran formalitzar la matrícula. Els cursos començaran els dies 22 i 23 de febrer.<br />
Els cursos de català per a adults ofereixen diferents modalitats d’aprenentatge. D’una banda, les persones que no entenen la llengua troben els cursos d’iniciació al català oral. A partir d’aquí, l’alumnat pot accedir a cursos orientats a la llengua parlada: són els nivells bàsics i elemental. Finalment, hi ha els nivells orientats a la llengua escrita: els intermedis i els de suficiència. Aquests últims es poden seguir en la modalitat presencial o bé a distància.<br />Els cursos que imparteix el CpNL estan homologats amb les titulacions que expedeix la Secretaria de Política Lingüística. Així doncs, la prova final dels cursos bàsics, elementals, intermedis o de suficiència permet obtenir un títol oficial, que equival als nivells A, B o C de català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: