Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla de Diables de Gelida oferirà aquest diumenge la segona edició del festival LLÚCIAFOC’09

L’espectacle, que començarà a les sis de la tarda a la Plaça de la Vila de Gelida, constarà de dues parts.

En la primera es combinarà la música i el foc per representar una història fictícia relacionada amb la festa de Santa Llúcia. La segona part del festival es basarà en un correfoc per diferents carrers del poble amb la participació de la Colla de Diables de Castellbisbal i la colla Se m’n Refum de Sant Sadurní d’Anoia. La Festa de Santa Llúcia, el 13 de desembre, és la més tradicional i popular de les celebrades a Gelida. Des de la matinada, les famílies administradores de la festa, arrenquen el bull a les vuit calderes d’escudella que, posteriorment, cap a les dues del migdia , i juntament amb pa i botifarra negre, es repartirà entre els assistents a la diada. Des del 1991, la festa ha introduït una Fira d’Artesans i Entitats Culturals i Recreatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: