Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cinquena edició del Fastcurt arriba amb activitats paral·leles i novetats en la organització

L’associació teatral i audiovisual Kametta torna a organitzar per cinquè any consecutiu el concurs de curtmetratges Fastcurt.

La idea continua sent la de sempre, que els participants coneguin un tema i, a partir d’aquí, tinguin un termini de temps curt per a realitzar un curtmetratge, en el format que sigui, sobre aquell tema i d’una durada màxima, aquest any, de tres minuts. Kametta busca la màxima participació per constatar que tothom és capaç d’introduir-se en el món de la creació audiovisual, com explica un dels organitzadors, el Jordi Canchales.
Aquesta cinquena edició es presentava ahir a l’Escorxador i els organitzadors destacaven algunes novetats d’enguany. La primera és un seguiment fotogràfic del procés de creació dels curtmetratges i l’exposició d’aquestes fotografies al vestíbul de Cal Bolet el dia de la projecció dels treballs. La segona és l’organització d’un acte paral·lel, el Fastcurt Lab, que tindrà lloc una setmana abans de la projecció i que servirà per debatre en quina situació es troba l’estat del món audiovisual. Hi participaran representants de Cine Club Vilafranca, el Filmets Badalona Film Festival i l’empresa audiovisual CentSet.

La tercera novetat és un replantejament de l’accés i el control d’entrada al teatre Cal Bolet el dia de la projecció dels curts participants. Per evitar que hi hagi gent que es quedi fora, hi haurà entrades a la venda al preu simbòlic d’un euro.

Les dates a tenir en compte per participar al Fastcurt són el 19 de desembre, amb la publicació del tema; l’11 de gener, el límit de lliurament dels treballs; el 17 de gener, dia de la tertúlia Fastcurt Lab; i, finalment, el dia 22 de gener, amb la projecció dels treballs participants al teatre Cal Bolet.<br />Les inscripcions ja estan obertes i les bases es poden consultar al web www.fastcurt.com. Els premis seran dos. El del públic, un pernil gentilesa d’Embotits Mallart, i el del jurat, 300 euros que aporta el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: