Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pares dels alumnes de 1er B de l’escola Dolors Piera aconsegueixen canviar els alumnes de classe pel soroll del tren

A través d’un comunicat, els pares i mares dels alumnes de 1er B de l’escola Dolors Piera han explicat que finalment han aconseguit que els seus fills passin a una classe interior; i evitar d’aquesta manera els problemes de sorolls que patien a causa del pas dels trens.

En la nota, els pares i mares comenten també què el 25 de novembre van tenir una reunió amb l’inspector de zona en que es va esposar aquesta qüestió. El dia següent, el 26 de novembre, el claustre de professors va convocar una reunió amb tots els pares del curs, a la qual van assistir-hi 12 pares, 21 professors i la direcció del centre. En aquesta reunió es va comunicar als pares què no hi hauria canvi d’aula perquè és la decisió que havia pres el claustre i de fet comentant que el tren no molestava tant. En el marc de la reunió, un dels pares va obrir una de les finestres, tot just quan passava un tren d’alta velocitat i sorprenent a molts dels mestres per la molèstia que va causar. La direcció del centre també va aprofitar per expressar que no els havia agradat com els pares havien portat aquesta qüestió, fent-la pública a través dels mitjans.<br />Finalment el claustre va decidir que estudiarien el tema i que els donarien alguna resposta. El dia 2 de desembre van rebre una carta en la què els informaven d’aquest canvi de classe a partir del 4 de desembre. Des d’aquesta data doncs, el 4 de desembre, els alumnes del primer B de l’escola Dolors Piera han canviat de classe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: