Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca ha fet públic el seu acord amb Espectacles Audiovisuals S.L. per la gestió del cinema de la societat

La sala de cinema de la Societat La Principal, el Casal de Vilafranca, ha estat el marc en el què s’ha fet públic aquest acord que des de fa alguns mesos estava buscant la direcció del Casal per millorar la gestió del cinema.

Com ha explicat el president de la societat, Miquel Àngel Garcia, la intenció és donar resposta a una de les necessitats que es recollien en el pla de Viabilitat que s’ha elaborat. Garcia comentava que a través dels contactes amb la Federació d’Ateneus de Catalunya s’ha arribat a l’acord amb aquesta empresa què ja gestiona 21 cinemes més d’altres entitats. L’acord estableix un lloguer i també un percentatge sobre el taquillatge. De moment la col·laboració ja ha estat una realitat aquests dos darrers mesos.
Garcia remarcava també que l’acord ha de ser encara corroborat per l’assemblea extraordinària de la Societat.<br />Per la seva banda, l’apoderat d’Espectacles Audiovisuals S.L., Lluís Gros, explicava que la seva voluntat és que hi hagi millores que es notin tant entre el públic en general com entre els socis del Casal. Apuntava que a partir d’ara s’entrarà en una sana competència amb l’altra empresa de cinema de la vila, un fet que ha de redundar en la millora de la oferta cinematogràfica.

L’aposta dels nous gestors també passa per ampliar l’oferta al públic infantil i familiar, depenent en aquest cas de les opcions que donin les distribuïdores per trobar productes.<br />Aquesta és una de les accions que es contemplen en el pla de Viabilitat, de moment per mirar de solucionar una de les activitats de la societat que generava més pèrdues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: