Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni per millorar l’atenció als usuaris del centre Abraham

L’Obra Social de Caixa Penedès i Càritas Interparroquial de Vilafranca signen un conveni per millorar l’atenció dels usuaris del centre Abraham.

Caixa Penedès i Càritas Interparroquial de Vilafranca han signat aquest matí el conveni corresponent al projecte del centre d’acollida Abraham per mitjà del qual s’ampliaran els serveis de dutxa i rentadora als seus usuaris, persones sense llar.<br />Mossèn Jaume Berdoy, rector de la parròquia de Santa Maria de Vilafranca, destacava que el centre ha d’atendre cada cop més persones. Sobretot des de fa uns mesos a causa de la crisi econòmica. Però el que pretén el conveni i l’aportació de diners de Caixa Penedès és millorar l’atenció que s’ofereix als usuaris del centre.<br /><br />El centre Abraham atén actualment unes dotze persones i aquesta és la capacitat màxima de l’edifici. Mossèn Berdoy apuntava que ara no es pot ampliar el centre, tot i que la demanda sí que existeix.<br /><br />Per la seva part, el cap de zona de Caixa Penedès Josep M. Salat, destacava que aquesta aportació pel Centre Abraham és una de les nou partides que dedica l’Obra Social a l’atenció a les persones sense llar.<br /><br />L’Obra Social de Caixa Penedès ha destinat 200.000 euros a els nou projectes entre els quals hi ha el de Càritas de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: