Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presenten les xifres de la Festa Major 2009

La festa major del 2009 se salda amb un dèficit de 3.500 euros i els administradors demanen la creació d’una fundació per fer més fàcil la seva tasca.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca del 2009 han presentat els comptes amb un resultat molt positiu donades les circumstàncies econòmiques que s’han produït aquest any. Andreu Queralt, Míriam Sellarès, Josep Cabré, Carme Romeu i Olga Marimon van saber en tot moment que els tocava un any molt difícil, en plena crisi econòmica i contenció per part de les empreses. Per això van voler ser curosos sense deixar d’oferir una festa lluïda i sembla que els números resultants demostren que ho han aconseguit. El dèficit ha estat de 3.500 euros, una xifra molt reduïda tenint en compte que, per exemple l’any passat, va ser de 142.000 euros.<br />En nom dels administradors, Josep Cabré apuntava que ja van assumir la seva tasca d’administradors amb la certesa que la crisi els afectaria i per això van anar a veure més de sis centes empreses i van buscar les vies per permetre l’equilibri entre la contenció i la consecució d’una bona festa.

Els administradors, però, han volgut deixar clar que la tasca ha estat molt feixuga i consideren que s’hauria de crear una fundació per la festa major que anés rebent recursos. D’aquesta manera, els administradors només haurien d’administrar i no haurien d’assumir també la captació.

Una fundació permetria rebre molts més recursos dels que s’obtenen ara, a més dels beneficis fiscals que apunta Cabré.<br />
En qualsevol cas, el quintet està satisfet de com ha acabat definitivament la festa major per a ells, que ja la van començar a viure amb intensitat fa molts mesos, quan van ser nomenats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: