Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Quintí està a l’espera que la Fiscalia els confirmi si tenen alguna investigació oberta; i es desvincula de qualsevol connexió amb el cas Pretoria

Després que es disparessin les alarmes a causa d’una informació que va donar l’emissora RAC1, i en la que es donava la sensació que l’Ajuntament de Sant Quintí estava sent investigat per la Fiscalia anticorrupció en relació amb el cas Pretoria, l’alcalde del municipi ha assegurat a la nostra emissora que no tenen cap relació amb aquest cas.

Guillem Nadal, alcalde de Sant Quintí ha explicat a la nostra emissora que les primeres noticies els van arribar de persones que havien escoltat la informació a la ràdio, i que es van posar en contacte amb RAC1 per confirmar la notícia. Aquesta emissora els va confirmar que ells havien parlat d’una llista de municipis als que la Fiscalia volia investigar, però que no ho relacionaven amb el cas Pretòria. <br />Des de la Fiscalia, ens ha explicat aquest migdia Guillem Nadal, els han confirmat que no hi ha cap investigació relacionada amb cas Pretoria que afecti Sant Quintí.
Nadal ens ha explicat també que des de Fiscalia els han explicat que s’està treballant sobre una llista de 70 ajuntaments; però que no els han pogut confirmar si en aquests moments hi ha alguna investigació concreta que se centri en Sant Quintí.

Guillem Nadal ha recordat que l’Ajuntament de Sant Quintí va rebre l’any 2003 un requeriment de la Sindicatura de Comptes de la Generalitat en relació a la seva comptabilitat, però que aquesta qüestió ja s’havia solucionat, s’estava tancant l’expedient i no s’havia fet arribar a la fiscalia.<br />Des de l’Ajuntament de Sant Quintí han confirmat també que ni en aquest 2009 ni en el passat 2008 han rebut cap requeriment ni petició de la Sindicatura o la Fiscalia; i que per tant estan a l’espera que els confirmin si s’està investigant l’Ajuntament i sobre quina qüestió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: