Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“La Clau de vidre” inaugura el nou club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca Torras i Bages

La Biblioteca Torras i Bages ha engegat un nou club de lectura al voltant de la novel·la negra. La iniciativa sorgeix arran de les tertúlies de l’any passat i de l’èxit que van tenir les novel·les negres.

<p />

Per això es va decidir fer un nou club específic d’aquest gènere literari. De moment, el club s’inicia com una prova que només constarà de 3 sessions. Des de la biblioteca Torras i Bages estan a l’expectativa del funcionament d’aquestes tres primeres lectures per decidir si continuaran de cara a l’any vinent. El plantejament de les sessions és més obert que el d’altres clubs de lectura que també organitza la biblioteca.

En aquesta primera edició la conductora del cicle, Glòria Batllevell,  ha sigut qui ha triat els llibres, però l’objectiu és que, si el grup de lectura continua l’any que ve, siguin els mateixos participants els qui escullin els llibres. De moment han començat amb una novel·la negra prou coneguda, “la Clau de vidre” de Dashiell Hammett, de manera que tothom hagi pogut llegir el llibre. De totes maneres la biblioteca proporciona llibres als 15 primers usuaris que els demanin

La propera sessió tindrà lloc ja l’any que ve, concretament l’1 de febrer amb la novel·la “Mort a Istambul” de Petros Màrkaris i  l’última lectura del club de novel·la negra serà el 3 de maig amb “Que se levanten los muertos” de Fred Vargas. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: