Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca lliuren les beques d’estudi per la canalla

Aquest dilluns es va celebrar a la seu social dels Verds, Cal Figarot, l’acte de lliurament de la beca d’estudis a la canalla de la colla, convocada per segon any consecutiu per la junta dels Castellers de Vilafranca.

La beca consisteix a donar un ajut econòmic a les despeses del curs escolar a tots aquells nens i nenes que durant tota la temporada han ajudat a fer la colla més gran amb tot el seu esforç i dedicació. La colla brinda la possibilitat d’obtenir aquesta beca no només a la canalla que participa en els castells de nou, sinó a tota aquella que amb el seu esforç col·labora a tirar endavant la colla en el conjunt de les seves activitats. La Beca d’Estudis per la Canalla dels Castellers de Vilafranca, te una dotació econòmica diferent en funció del curs en que l’alumne està matriculat, dels 40 als 250 euros. Aquest 2009, i a proposta de la cap de Canalla, Anna Riba i el seu equip, la Junta dels Castellers de Vilafranca han concedit un total de 16 beques a 16 nens i nenes de la Colla.<br />
Els nens i nenes van rebre de mans del cap de colla David Miret la beca i un diploma en presència de molts pares i mares. Ara, a més, gaudiran d’un altre premi.

L’acte de lliurament es va fer a Cal Figarot i va acabar amb un berenar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: