Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal del PSC de Vilafranca presenta diverses propostes per aprofitar els Fons Estatals d’Inversió Local

El Govern de l’Estat ha fet públics ja els requeriments per optar als ajuts dels Fons Estatals d’Inversió Local per el 2010; i el grup municipal del PSC de Vilafranca ha fet públiques un seguit de propostes que s’hi podrien acollir. La capital de l’Alt Penedès podria rebre un total de 4’5 milions d’€, dels quals un 20% es poden destinar a despesa corrent.

El portaveu del grup municipal Francisco Romero ha explicat que ells proposarien destinar una quantitat important a la primera fase del que hauria de ser l’equipament per a gent gran a l’Incavi, amb més d’un milió set-cents mil euros. També proposen actuacions destacades en el camp de la construcció i millora de centres educatius.
Com a equipaments esportius, també parlen d’una partida destinada a nous vestidors al camp de futbol.<br />D’altra banda, aprofitant els recursos per despesa corrent, Romero apuntava la necessitat de promoure ajuts a les persones amb beques de formació, d’ajuts escolars i prestant especial atenció a les famílies amb membres en atur. En aquest mateix àmbit, insistien en la rehabilitació d’habitatges al carrer de Sant Pere.<br />Un altra camp en que feien incidència és en el de l’accés a les xarxes i infrastructures de les tecnologies de la informació, amb uns 100.000€ per a la implantació de la xarxa wi-fi pública a Vilafranca.

Des dels socialistes vilafranquins també remarcaven que es podien fer actuacions relacionades amb la neteja de masses forestals i zones naturals; l’estalvi i l’eficiència energètica centrada en les energies renovables; i la gestió i tractament de residus entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: