Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un mes per la solidaritat

Vilafranca celebra aquest octubre el mes de la solidaritat, sota el lema "Fem pinya per la pau"

El mes d’octubre passa a ser a Vilafranca aquest any el mes de la solidaritat, en substitució de la setmana que s’organitzava fins ara i amb la voluntat de poder ampliar les activitats que es feien.<br />La regidora de Relacions Internacionals i Cooperació, Emilia Torres, comentava que en aquesta desena edició de la festa de la solidaritat de Vilafranca hi ha una novetat important, concretament la presentació pública per part de les ONG de la vila dels projectes que han estat duen a terme amb el suport econòmic de l’Ajuntament. Un acte que es farà els dies 6 i 20 d’octubre.
Com dèiem serà tot un mes d’activitats que han de permetre a les entitats i associacions que treballen en el món de la solidaritat a la vila poder fer arribar la seva feina a tota la societat. Xerrades, exposicions, col·loquis, cine fòrums ompliran d’activitats aquest mes d’octubre.

Les activitats s’han iniciat ja amb l’exposició que des d’avui i fins el 15 d’octubre es pot visitar a la sala d’actes de l’Escorxador sobre els 50 anys de Mans Unides.

El diumenge 25 d’octubre es farà una jornada festiva a les places de la Vila i de Sant Joan en que les diverses ONG de Vilafranca disposaran d’estands per poder explicar les seves activitats i projectes.<br />L’acte de presentació d’aquesta desena edició de la Festa de la Solidaritat s’ha fet a l’Ajuntament de Vilafranca amb la presència també diferents representants de les entitats que formen Vilafranca Solidària, l’ens que organitza totes les activitats amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: