Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juguem! 2009 multiplica l’oferta

Aquesta setmana, els organitzadors presentaven a la seu de l’Oficina de Joventut les segones jornades lúdiques del Penedès Juguem! 2009. les jornades es faran aquest cap de setmana de les onze del matí a les deu de la nit al recinte firal de la zona esportiva de Vilafranca.<br />

El Juguem! ja es va fer l’any passat i va comptar amb la participació d’unes 400 persones, una xifra que aquest any es pretén doblar, ja que l’oferta lúdica és superior i també s’ha doblat el nombre d’empreses i associacions que hi col·laboren. Les jornades estan organitzades per l’Associació per la Divulgació d’Activitats Lúdiques i Tècniques, La Casa dels Estranys i l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. Un dels membres de La Casa dels estranys, l’Oriol Tutusaus, comentava l’expectativa de l’organització.
Les jornades estan dividides en 5 espais principals. Dins de cada espai i durant tot el dia, hi haurà partides obertes a tot el públic, partides de demostració o competicions. La idea és que la gent pugui anar passant d’una zona a l’altra i provar el màxim de possibilitats, però que al mateix temps, el que vulgui jugar només a una especialitat, pugui fer-ho gràcies a l’amplia varietat d’activitats. Hi haurà rol, wargames, jocs de taula, cartes i videojocs.

L’accés i la participació a les jornades es gratuïta i oberta a tot el públic. El recinte firal compta amb una superfície coberta de 5.000m2 i una àmplia zona d’aparcament. A més hi haurà servei de bar, que s’ubicarà al mateix recinte firal, amb una zona de descans al costat i l’espai per dormir que comentava Tutusaus, en una zona habilitada al mateix pavelló.<br />
Una altra novetat d’aquesta segona edició és que visitarà les jornades un grup d’aficionats a Star Wars que es disfressaran i es passejaran pel centre de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: