Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra lamenta la no aprovació de la modificació del pressupost a Vilafranca

En el Ple del passat dimarts es va discutir sobre la modificació del pressupost que va presentar el Govern, una modificació que, en base a raons tècniques, suposava una ampliació del pressupost valorada en, aproximadament, un Milió i mig d’euros. <br />

Aquesta modificació però no es va aprovar, ja que diversos grups municipals s’hi van mostrar en contra. Però no tots. Esquerra va mostrar-se a favor de la modificació del pressupost amb l’argument que era positiu per Vilafranca.<br />Des d’Esquerra es considera que la no aprovació d’aquest paquet pressupostari és negatiu per Vilafranca i la seva gent per diverses raons. Els independentistes consideren que era positiva sobretot en polítiques socials amb una modificació de més de 500.000 euros.
<br />Esquerra, com la resta de partits, considera que el Govern no ha actuat correctament i que ha comès un error en donar poc temps per estudiar aquesta modificació pressupostària. Aquest error del Govern però, no és excusa per no aprovar aquesta proposta al Ple, ja que es tractava d’unes partides que haguessin beneficiat als ciutadans i ciutadanes de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: