Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El secretari de Joventut assisteix una sessió participativa del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya a Vilafranca

El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, assistirà demà divendres a una sessió participativa a Vilafranca per detectar quines són les necessitats de la gent jove en el marc del procés d’elaboració del nou Pla Nacional de la Joventut de Catalunya.

Aquesta sessió, que organitza Joventut amb la col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana, està oberta a la ciutadania jove, als membres d’entitats juvenils i als professionals de les polítiques de joventut. S’hi parlarà sobre la interlocució dels i les joves amb les administracions.<br />El taller s’emmarca en el procés de consulta obert per elaborar el Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-20, el nou full de ruta que definirà, coordinarà i impulsarà les polítiques per a joves dels pròxims deu anys. El Pla culminarà un període de reflexió i participació de tots els agents implicats en l’àmbit de la joventut per donar respostes consensuades a les necessitats de la gent jove.<br />La sessió es fa a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: