Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El poeta Santi Borell publica ”Evidències cel·lulars, poesia emergent en català”

Davant del gran moviment poètic emergent, així com de l’aparició de la poesia a la xarxa a través de nous blogs, la UAB va decidir fer un taller de poesia a l’estiu del 2008.

<p />

Fruit del treball de 26 persones ha sorgit “Evidències cel·lulars, poesia emergent en català” que recull els poemes escrits durant aquest curs per alumnes i professors. <br />Un dels autors és el vilafranquí Santi Borell, que va ser un dels professors del taller i, de fet, qui va tenir la idea d’enfocar el curs cap a una vessant més pràctica.

A partir d’una excursió que van fer per Bellaterra, els alumnes i professors del taller van escriure alguns poemes que després van corregir, debatre i millorar entre tots plegats.<br />Veient la qualitat de tots els poemes, van decidir publicar el llibre que va sortir a la venda el passat mes d’abril. Es tracta d’una iniciativa que, segons Borell, pot tenir continuïtat als instituts.

El llibre ha estat editat pel servei de publicacions de la UAB dins la col·lecció refraccions i ja es pot trobar a algunes llibreries de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: