Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació a la festa de la castanyada de El pilar de vuit

El tercer concurs de panellets i la festa de la castanyada de El pilar de vuit acaben amb una bona participació.

Dissabte a la tarda, a l’hotel Pere III, la gent del Pilar de Vuit celebrava la seva festa de la castanyada i el tercer concurs de panellets, un certamen que cada cop gaudeix d’una participació més alta i diversa.<br />Els participants i la resta de la gent que es va apuntar a la festa van poder tastar els panellets i triar quins eren els millors tot tenint en compte no només com n’eren de bons sinó també l’originalitat i la presentació dels productes. Els guanyadors van rebre l’obsequi de la figura d’un Pilar de Vuit.<br />La presidenta de l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa Fina Milà destacava la bona participació i la implicació de la gent.

Precisament l’associació té previstes moltes més activitats abans que acabi l’any. Entre altres es consolida la celebració de l’anomenat Rei invisible.

També està prevista una sortida de dos dies a Platja d’Aro pels dies 12 i 13 de desembre que s’està acabant d’organitzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: