Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha aprovat definitivament la reparcel.lació de la zona urbana de La Bleda

L’oposició de més de tres anys de la majoria de veïns del nucli urbà de La Bleda no ha frenat el propòsit de Convergència i Unió de Sant Martí Sarroca de tirar endavant un projecte que pretén urbanitzar 22 hectàrees al nucli de La Bleda.

Els regidors de l’equip de govern han donat suport a la iniciativa de l’alcalde Ramon Carbó i el passat dijous 24 de setembre aprovaven definitivament la reparcel·lació de la zona urbana de La Bleda. Recordem que el primer intent es va produir el juny del 2006, fet que va ocasionar que una àmplia majoria de veïns afectats s’oposessin al projecte que suposaria la desaparició de l’agregat rural de La Bleda. És dels projectes urbanístics de més envergadura que existeixen actualment a les comarques de Barcelona.<br />En un comunicat dels veïns es recorda que més de no preservar la fesomia del barri, el projecte té un cost econòmic i social que és del tot impossible d’assumir pels veïns que hi viuen des de generacions passades. Pel col.lectiu de veïns opositor al projecte resulta incomprensible que Convergència i Unió, tiri per la força un projecte que fa desaparèixer un dels pocs nuclis rurals de les comarques del Penedès, es negui a buscar altres sortides, que des del mateixa Comissió d’Urbanisme es proposaven i en un moment de màxima recessió aprovi la urbanització de més de 22 hectàrees al vell mig del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: