Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"En veu alta" a la Fira d’espectacles d’Arrel tradicional de Manresa

Del 5 al 8 de novembre tindrà lloc la 11a edició de laFira Mediterrània de Manresa que aquest any comptarà amb la participació del festival “En veu alta”.

“Mediterrània” forma part de la plataforma de fires artístiques que organitza el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i va adreçada a professionals tant de l’àmbit artístic com de la gestió cultural. <br />Dins d’aquest context, el festival penedesenc “En veu alta”, serà un dels protagonistes que ajudarà a divulgar la cultura. Les diferents actuacions es divideixen entre espectacles de música, teatre circ i dansa; espectacles per a públic adult i familiar; i espectacles d’escenari i itinerants. Dins d’aquests, el cicle “En veu Alta” protagonitzarà 9 espectacles, dels quals 2 seran per al públic infantil i 7 per a adults.

Les obres mantindran el seu format habitual amb 2 o 3 persones com a molt a sobre l’escenari. Cada any s’inscriuen a la Fira Mediterrània al voltant de 500 professionals d’arreu del món per tal de potenciar la indústria cultural. A l’acte de presentació, que ha tingut lloc al restaurant Via Fora, també hi ha assistit el Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana Ramon Fontdevila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: