Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Màrius Serra protagonitza l’acte institucional de l’11 de setembre, dedicat a l’aniversari de la Biblioteca

L’escriptor català especialitzat en els jocs de paraules serà l’encarregat de pronunciar la conferència "Lectura pública. 75 anys de Biblioteca Torras i Bages. L’acte que tindrà lloc el 10 de setembre a les vuit del vespre s’engloba dins dels actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. <br />

En finalitzar l’acte, als vols de les nou del vespre, la comitiva municipal es traslladarà fins al monument de Lluís Companys, a la Plaça dels Països Catalans, per fer una ofrena floral.<br />Aquests no són els únics actes que es faran a la vila. L’Associació de Veïns de l’Espirall organitza un sopar popular i ball a la plaça del Dr. Bonet. Les activitats s’iniciaran a les deu de la nit i comptaran amb el pregó a càrrec del cap d’informatius de RTV Vilafranca, Josep Maria Soler. <br />Un dels actes més destacats pel dijous serà la setena marxa de torxes que s’iniciarà a dos quarts d’onze a la plaça de la vila. El seguici arribarà fins la plaça dels Països Catalans. <br />Per la Diada s’han programat dues activitats musicals. A la una del migdia tindrà lloc el concert de músiques europees per a flautes que com, en edicions anteriors, es celebrarà al claustre de Sant Francesc. Enguany anirà a càrrec de Miquel Benito.<br />Ja a dos quarts de set de la tarda, hi haurà sardanes a la plaça de la Vila amb la cobla Catània.

Els actes de commemoració a la Diada Nacional de Catalunya finalitzaran el dissabte a les vuit del vespre amb la ballada col·lectiva a la plaça Sant Joan amb el grup de música popular "El santi no ve".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: