Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La marxa de torxes a Vilafranca és una de les 24 a tot Catalunya que uneix esforços per a la independència

Vilafranca és una de les 24 poblacions on la nit de la vigília de la Diada celebrarà una marxa de torxes que uneix esforços per a la independència.

Al Col·legi de Periodistes de Catalunya s’ha presentat la primera Marxa de Torxes Nacional per la Independència. La Comissió Onze de Setembre del Penedès és l’entitat que organitza amb gran èxit des de fa 7 anys la Marxa de Torxes a Vilafranca amb la voluntat de ser un acte popular, unitari i de reivindicació nacional. Ara, juntament amb la resta d’entitats organitzadores han fet pública la iniciativa impulsada fa uns mesos i que ja ha recollit adhesions i suport arreu del territori i de la Catalunya Nord. <br />La de Vilafranca és una de les 24 marxes que tindran lloc la nit de la vigília de la Diada, aquest dijous. <br />La Marxa de Torxes es concep com un acte popular amb un clar segell simbòlic. És unitari, segons els promotors, perquè vol discórrer pels carrers de viles i ciutats sense cap tipus de manipulació ni d’utilització partidista. En definitiva, l’expressió del clam social per la sobirania nacional.<br />Finalment es tracta d’un acte de reivindicació nacional on els impulsors volen expressar, d’una manera col•lectiva i popular, el sentiment de la nació lliure que malden per construir, l’expressió d’un patriotisme normalitzat.<br />Aquest any, han decidit impulsar aquesta 1a Marxa de Torxes Nacional per la Independència amb l’objectiu de sumar totes les iniciatives semblants i impulsar-ne de noves perquè la nit del dia 10 el major nombre de pobles reivindiquin els drets nacionals de Catalunya i la resta dels Països Catalans i que pugui avançar en el camí cap a la independència. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: