Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els drets socials, protagonistes de la jornada que es celebrarà aquest dissabte a l’Escorxador

L’esquerra independentista, que engloba diferents organitzacions com Endavant, la CAJEI, i la CUP, han presentat la Jornada pels Drets Socials que es farà el proper dia 3 a l’Escorxador.

<br />L’objectiu d’aquesta trobada és el debat i la reflexió de tots els col·lectius sobre la realitat socioeconòmica actual perquè en un futur es pugui crear una "Assemblea pels Drets socials a Vilafranca" <br />Robinson Silva. Representant del col·lectiu de l’esquerra independentista 02:38"Hem d’aprofitar…"03:13"..tipus"
La jornada es centrarà en quatre drets bàsics: el treball digne, la sanitat pública, l’educació pública i l’habitatge. Entorn aquests drets es faran 4 grups per debatre cada tema. Segons l’esquerra independentista, la Jornada ha de servir per escoltar les diferents propostes que facin les organitzacions i entitats de la vila. <br />Aquesta és la primera vegada que es fa una jornada sobre Drets Socials, i Vilafranca ha estat el municipi escollit per diversos motius. A més a més volen que sigui un acte on hi participi la ciutadania

La jornada i el posterior treball comptarà amb la presència de convidats de l’àmbit acadèmic i de la lluita pels moviments socials del país.

A les jornades hi assistiran el responsable de l’Observatori dels Drets humans de Terrassa, Joan Tamayo; el professor titular del Departament de Sociologia de la UAB, Pepe Adelantado; així com també Marc Faustino, secretari de la Federació de Serveis del sindicat; Rosa Pérez, que parlarà sobre el Dret a la sanitat; Ermengol Gassiot que dirigirà el grup sobre el Dret a l’educació i Raül Turmo, expert en models d’habitatge Escandinaus.

L’esquerra independentista convida a tothom a assistir i participar del procés de debat i construcció d’idees així com a la posterior fideuá que es farà a la plaça de la verema. Es demana confirmar l’assistència a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: