Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila obre un punt d’informació a la Rambla de Nostra Senyora, amb el suport del Patronat de Comerç i la Diputació

Aquesta tarda s’ha fet l’obertura oficial del punt d’informació de que disposarà l’Associació Centre Vila a la Rambla de Nostra Senyora, a la cantonada amb el carrer de Sant Joan. La presentació s’ha fet amb la presència dels membres de la Junta de Centre Vila, i també de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius.

Ella mateixa comentava que es tracta d’una iniciativa impulsada des de Centre Vila per acollir-se a una línia de subvencions de la Diputació per projectes de consolidació de centres. El 50% del cost el cobreix la Diputació, i l’altre 50% l’Ajuntament. La intenció és reforçar el comerç del Centre Vila, oferint des d’aquest punt tot tipus d’informació comercial i d’altres qüestions d’interès general de caire cultural de la vila.
Es tracta d’un estand que vol recordar una bota de vi, amb la voluntat que sigui un element integrat al màxim a l’entorn.<br />Des de Centre Vila, el seu vice-president, Pere Albornà, comentava que la voluntat és donar assessorament als clients, per exemple de campanyes, promocions, etc.

Aquest punt d’informació estarà oberts de dimarts a dissabte a les tardes, i també els divendres i dissabtes al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: