Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet va presentar diumenge “La reina de bellesa”

El grup teatral "L’Ull de Bou" va presentar diumenge al vespre al teatre municipal Cal Bolet l’obra "La reina de bellesa de Leenane" tracta la vida d’una dona de quaranta anys, Maureen Folan, que viu sota l’opressió de la seva mare. Les relacions que s’estableixen entre mare i filla són violentes i força tèrboles.

<br />A Maureen se li presenta el que podria ser la darrera possibilitat de viure, plenament, una passió fora de la influència de la seva mare. És aquí on intervenen els dos personatges masculins, sense els quals no es destaparia el conflicte de la mare i la filla. Dos dels quatre personatges, amb un elenc de dos actriu i dos actors, van proposar el muntatge d’aquesta obra. Alguns d’ells s’estrenaven a la companyia amb aquesta representació teatral.

<br />L’Ull de Bou és un grup de teatre amateur de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat. Fundat el 1991, ha acumulat diversos premis teatrals en els darrers anys, tant pel treball dels seus actors i actrius com per la resta d’apartats tècnics i creatius. Fins ara han portat damunt l’escenari unes disset obres, des de les més clàssiques del gènere teatral passant per obres contemporànies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: