Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte els Castellers de Vilafranca actuaran a la diada del Mercadal

A Reus es veuran les cares les quatre millors colles del panorama casteller

La diada del Mercadal és una actuació bianual que es celebra els anys que no hi ha el Concurs de Castells de Tarragona, és a dir, els anys senars, i és organitzada pels Xiquets de Reus. Els reusencs hi conviden el bo i millor del què es troba actualment a les places castelleres: la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca. Aquesta serà l’última ocasió per veure aquestes quatre colles juntes en una plaça enguany. La intenció de la Junta Tècnica dels de la camisa verda és de portar a plaça castells de nou i algun gamma extra com la torre de nou, als que s’hi podria afegir alguna sorpresa que els vilafranquins porten algunes setmanes provant.  <br />L’hora prevista d’inici és dos quarts de sis de la tarda. L’actuació constarà de tres rondes més una de repetició per aquelles colles que no hagin assolit carregar cap castell en alguna de les rondes anteriors, i per últim, la de pilars. Els Castellers de Vilafranca actuaran en última posició. Els Xiquets de Reus obriran la diada, seguits per la Joves de Valls. En tercer lloc actuarà la Vella de Valls i els Minyons de Terrassa ho faran en quart.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: