Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pirotècnia Igual nega categòricament que la decisió dels administradors de canviar d’empresa pirotècnica es degui a criteris econòmics

L’empresa pirotècnica Igual, encarregada de muntar tot l’entramat de foc i petards en les darreres festes majors vilafranquines, ha replicat la versió dels administradors. Assegura que la decisió de donar els espectacles pirotècnics de la Festa Major d’aquest any a una empresa valenciana no es basa en criteris econòmics.

<br />Els administradors van comunicar-los la seva intenció de repartir el pressupost de pirotècnia entre dues empreses, Pirotècnia Igual i una empresa valenciana, abans de rebre el projecte de la que fins ara organitzava tots els actes de foc. <br />El director de Pirotècnia Igual, Pere Casals, diu que els motius esgrimits <br />pels administradors van ser els de voler canviar i donar oportunitats a altres empreses. <br />L’oferiment dels administradors era que Pirotècnia Igual subministrés el material de correfoc, en disparés els tres focs petits, i l’empresa valenciana s’encarregués de disparar la Gran Tronada i el Castell de Focs principal. Tanmateix, segons el director comercial, Pirotècnia Igual va decidir que no podia acceptar l’encàrrec que els manaven.
Finalment, les dues parts van acabar acordant que Pirotècnia Igual, només subministraria el material de correfoc i que l’altra empresa faria tots els espectacles. Malgrat no compartir-ne els motius, l’empresa Igual no té res a dir contra la decisió d’encarregar la Festa Major a una empresa de fora, però no accepten, diuen, que es falti a la veritat i els facin quedar com una empresa cara, inflexible i insensible a les necessitats dels seus propis veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: