Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen per primera vegada el 3 de 9 amb agulla folrat.

Aquí podeu veure el vídeo del 3 de 9 amb agulla folrat descarregat durant la diada del dia 31 de la Festa Major de Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca han fet història en aquesta diada de Sant Ramon descarregant el tres de nou amb folre i l’agulla per primer cop a la història. Els verds no han volgut quedar-se amb mal gust de boca després d’una jornada de Sant Fèlix molt destacable però que no acomplia les expectatives inicials. Per això han optat per començar amb un quatre de nou amb folre i atacar el tres de nou amb l’agulla, molt lluitat a la carregada del tres de nou, i que han descarregat amb solvència i amb una plaça que embogia davant d’aquesta fita. Però aquest castell els ha esperonat més encara i s’han atrevit a tirar el pilar de vuit amb folre i manilles. Els pilaners no han dubtat i l’han afrontat amb totes les ganes del món per demostrar que els pilars estan més que garantits després del relleu. De fet, després de fer-ne un intent, l’han tirat i l’han carregat amb solvència, tot i que ha caigut a la baixada. S’han acomiadat amb dos pilars al balcó.

La diada de Sant Ramon ha estat memorable per aquests castells verds però també per un tres de vuit vermell que ha demostrat que els Xicots de Vilafranca poden amb aquesta construcció tot i que la temporada no hagi anat massa bé. Els de la camisa vermella han demanat la col·laboració de la plaça i han descarregat aquest castell amb força seguretat. La plaça també ha esclatat en aplaudiments i més tenint en compte que abans ja havien culminat la torre de set, també per primer cop aquesta temporada. El pilar de sis ha quedat en intent. Però també han descarregat el quatre de set amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: