Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sindicat Unió de Pagesos referma la seva oposició a la denominació Viñedos de España

<p />La intenció de revitalitzar la denominació "Viñedos de España", ha tornat ha encendre les alarmes entre algunes zones vitícoles de l’estat i representants del sector davant de l’administració. És el cas les zones productores de la Rioja o Castella i Lleó, que ja han anunciat que son contraries a una normativa que consideren perjudica els interessos del sector.

Una opinió similar és la que ha expressat el sindicat Unió de Pagesos, que ha refermat la seva posició contrària a Viñedos de España. Josep Marrugat, representant d’UP, ha comentat a la nostra emissora que considera que es tracta d’una mesura negativa que afecta a les Denominacions d’Origen i que representa una liberalització del sector. Tampoc entenen des d’UP el suport que hi dona el govern català.

Son del parer des d’Unió de Pagesos que és una normativa que vindrà a interferir en el ha complicat equilibri que hi ha en el sistema de denominacions d’origen catalanes, i que pot encara confondre més al consumidor sense aportar cap garantia de qualitat del producte que es comercialitzi sota el paraigües de Viñedos de España.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: