Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Meteorològic ha desactivat el pla d’alerta per l’onada de calor d’aquests dies

Des de diumenge passat ha afectat comarques com la nostra amb temperatures de fins a 36 graus de màxima a municipis penedesencs.

L’avís de nivell 2 ja està desactivat, però es manté l’alerta per risc d’incendis forestals a tot el territori. Les temperatures comencen a baixar aquest divendres, i les pluges que s’esperen a la meitat nord ajudaran a fer més evident el descens tèrmic.

Estacions meteorològiques com les de Vilafranca han registrat temperatures màximes que s’han acostat als 35 graus. A Gelida i Sant Sadurní han arribat als 36. <br /> <br />Les previsions del temps indiquen que aquest divendres començarà un descens de les temperatures, però de forma lenta i progressiva. De cara a diumenge i dilluns tornaran a pujar, tot i que no arribaran als valors dels últims dies.

Dimarts que ve s’espera que creui un sistema frontal que podrà deixar precipitacions que afectaran més punts del país, i que portarà un nou descens de temperatures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: