Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC fa balanç dels 100 dies a l’oposició

A la roda de premsa convocada pel PSC, el portaveu Francisco Romero ha volgut destacar dos punts.

En primer lloc, referint-se al projecte de cobriment i soterrament de les vies. Romero assegura que des del PSC donen tot el seu suport a la reunions amb els veïns afectats, però creuen que CiU ha d’evitar fer veure que l’anterior equip de govern no va fer res per solucionar els problemes del pas de l’AVE. D’altra banda destacava que en la proposta actual d’ADIF de reparació d’esquerdes i de l’acord sobre qui ha de pagar el cobriment no hi ha novetats perquè forma part del procés que ells ja havien iniciat.
El segon punt a destacar ha estat el tema de l’ajuntament com a organització de serveis i que sorgeix arrel de diferents debats com el càrrec de confiança contractat per CiU. Romero ha insistit en que els càrrecs tècnics no poden ser de confiança.

<br />A banda, també ha volgut remarcar que l’ajuntament de Vilafranca representa un model en qüestió de serveis per a ajuntaments de tot l’estat.

Per finalitzar, el regidor Xavier Lecegui ha volgut afegir que creu que hi ha una manca de diàleg entre entre el govern de CiU i la resta de grups municipals.

A la roda de premsa, també els han acompanyat els regidors del PSC Maria Batet i Ramon Zaballa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: