Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU vol que es revisi la proposta de Pla Territorial Metropolità de Barcelona

CiU considera que no s’adequa a la divisió territorial del Penedès aprovada al Parlament.

 <br />El Grup Parlamentari de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya ha demanat al Departament de Política Territorial i Obres Públiques que revisi la Proposta de Pla Territorial Metropolità de Barcelona perquè no s’adequa a la divisió territorial del Penedès aprovada al Parlament a través de dues Propostes de Resolució de CiU el 25 de juny de 2005 i el 5 de desembre de 2007.<br /> <br />Així ho reclama CiU a través de les al·legacions que ha presentat a l’aprovació inicial del Pla Territorial Metropolità de Barcelona, com destaca el diputat de Convergència i Unió del Penedès, Joan Raventós.<br /> <br />El diputat de CiU afirma que la proposta de Pla Territorial Metropolità de Barcelona abasta les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, que correspon a l’àmbit de plantejament establert a la llei  de 1995. Tanmateix, recorda que el Parlament de Catalunya va aprovar el 25 de juny de 2005 i el 5 de desembre de 2007 dues resolucions.<br />2009-07-31

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: